Informacione të detajuara për projektet

Dita e Evropës, 2024

Vjenë, Austri - AMAD mori pjesë për të tretin vit radhazi…

LIFE-Living Safely in a Digital World

Projekti "Living Safely in a Digital World" (akronim: LIFE) do…

Rritja e kapaciteteve rinore në aftësi të buta dhe digjitale

Ky projekt i përgjigjet si nevojës së të rinjve për motivim…

COL-Colors of Humanity

Projekti “Colors of Humanity” (COL) është një aksion ndërkombëtar…

Fuqizimi i Liderëve të Ardhshëm

Ky projekt synon të përmirësojë mirëqenien dhe zhvillimin…

Feel the Beat

AMAD në projektin “Feel the Beat” arriti sot një marrëveshje…