Na vjen keq,
por për momentin nuk ka thirrje të hapur për pjesëmarrje

Qëndroni të sintonizuar për përditësimet e ardhshme.

Ndërkohë mund të kontrolloni seksionet tona të lajmeve ose të vizitoni faqen tonë në Facebook.

Thirrje për pjesëmarrje në takime – projekti “Colors of Humanity”

Thirrje publike për angazhim kundër diskriminimit dhe gjuhës…

Thirrje për ekspert trajnues

Thirrje për ekspert trajnues TERMA REFERENCE   Pozicioni Ekspert…

Thirrje për pjesëmarrje në Programin e Trajnimit Ndërkombëtar mbi Diskriminimin

Me qëllim fuqizimin dhe rritjen e kapaciteteve të punonjësve…