Dita e Evropës, 2024

Vjenë, Austri - AMAD mori pjesë për të tretin vit radhazi…

Rrugëtimi i zbatimit të projektit “FuqiZona: Rritje kapacitetesh rinore” në Rrogozhinë

Objektivi i përgjithshëm i këtij projekti ishte të rrisi…

Klubi i librit për të rritur

Një takim rreth librit u zhvillua në bibliotekën e qytetit…

Fushatë ndërgjegjësimi shëndetësor – hipertensioni dhe kanceri i gjirit

E nesërmja rrezaton pozitivitet kur të rinjtë kujdesen për…

Panairi “Gatimet e gjyshes”

Panairi “Gatimet e gjyshes” në Ditën Ndërkombëtare…

Aktivistët e Gjeneratës Rinore – Suksesi ynë në rritje kapacitetesh rinore

Aktivistët e Gjeneratës Rinore në takimi përmbyllës (20…