Aktivistët e Gjeneratës Rinore – Suksesi ynë në rritje kapacitetesh rinore

Aktivistët e Gjeneratës Rinore në takimi përmbyllës (20 tetor) i projektit “FuqiZona: Rritje kapacitetesh rinore”, zbatuar nga @amad_center me mbështetjen e @agjencia_kombetare_e_rinise dhe Ministrit të Shtetit për Rininë dhe Fëmijët.
Ia dolëm në këto 10 muaj të ndërtojmë dhe fuqizojmë një skuadër aktivistësh plot energji, pathos për të kontribuar në komunitetin e tyre, frymë bashkëpunimi e solidariteti.