Panairi “Gatimet e gjyshes”

Panairi “Gatimet e gjyshes” në Ditën Ndërkombëtare të Ushqimit u realizua si nismë sociale në komunitet dhe angazhim rinore.
💗Këtë panair e realizuam me grupi i të rinjve Gjenerata Rinore Rrogozhine dhe lideri i kësaj nisme Aleks Xhavara 🌟dhe në bashkëpunim me gjimnazin “Haxhi Qehaj”.
🙌 Të rinjtë gjimnazistë janë trajnuar dhe fuqizuar nga Qendra AMAD / AMAD Center si pjesë e projektit “FuqiZona: Rritje kapacitetesh rinore” në Rrogozhinë, me mbështetjen e Agjencia Kombëtare e Rinisë AKR dhe Ministër i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët.