Më ndihmoni të eci me ju

Fushatë sensibilizuese për personat me spektrin autik. Koncert “live” nga këngëtarja Elizabeta Janaqi (vullnetare në qendrën AMAD) në Babrru; shpërndarje materialesh ndërgjegjësuese për spektrin autik në sheshin “Skënderbej”; mbledhje fondesh nga vullnetarët dhe dhurimi i tyre te dy familje me fëmijë që janë me spektrin autik.