Gëzojmë dhe festojmë së bashku

Aktivitet për fëmijët e komuniteteve vulnerabël që marrin shërbim në qendrën sociale “Gonxhe Bojaxhiu”, Tiranë. 30 fëmijë dhe 17 familje përfituan nga aktiviteti.

U dhurua edhe një koncert instrumental nga liceistet “Binjaket e harqeve”.

–          17 ëmbëlsira panettone

–          10 pako biskota + 4 pije freskuese

–          koncert